Bolen s baklažánem - 5.0 out of 5 based on 1 review
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnoceni 5.00 (1 Hodnoceni)
  • 4 porce bolena
  • 100 g másla
  • 1/4 kg rajčat
  • 300 g baklažánu
  • 100 g zelených paprik
  • 5 stroužků česneku
  • lžička sladké papriky
  • sůl
  • mléko

 

Porce bolena poprášíme paprikou a po obou stranách opečeme na másle. Baklažán pokrájíme na kostičky, osolíme a v porcelánové misce necháme 4 hodiny uležet v chladu. Pak slijeme šťávu, kterou bolen pustil, propláchneme rybu mlékem a osmahneme na oleji. K rybě přidáme baklažán s pokrájenými rajčaty a paprikami, česnekem utřeným se solí, podlijeme trochou vody a pečeme asi 20 minut.

Go to top