Čína s kuřecím masem - 5.0 out of 5 based on 2 reviews
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnoceni 5.00 (2 Hodnoceni)
  • Kuře
  • škrob
  • olej
  • zázvor
  • česnek
  • sojová omáčka
  • zelenina (pórek, červená paprika, mrkev, bílé zelí, prostě co máte po ruce, takže klidně mraženou zeleninovou směs na čínu)
  • jidášovo ucho neboli čínská nebo černá houba (když není, tak alespoň žampiony)

Vykostěné kuře nebo kuřecí řízky nakrájíme na plátky, osolíme a obalíme ve škrobu. Na pánev do oleje dáme 2 lžičky rozdrceného zázvoru, 1 rozdrcený stroužek česneku a z lehka opečeme. Nyní přidáme kuře, asi 2 minuty opečeme ze všech stran, přidáme nakrájenou zeleninu a houby, 3 lžíce sojové omáčky a podusíme. Jakmile je zelenina měkká, můžeme servírovat.

Go to top