- Podrobnosti
-
Vytvořeno: 13. červen 2013
-
Zobrazeno: 1437
Čína s kuřecím masem - 5.0 out of
5
based on
2 reviews
- Kuře
- škrob
- olej
- zázvor
- česnek
- sojová omáčka
- zelenina (pórek, červená paprika, mrkev, bílé zelí, prostě co máte po ruce, takže klidně mraženou zeleninovou směs na čínu)
- jidášovo ucho neboli čínská nebo černá houba (když není, tak alespoň žampiony)
Vykostěné kuře nebo kuřecí řízky nakrájíme na plátky, osolíme a obalíme ve škrobu. Na pánev do oleje dáme 2 lžičky rozdrceného zázvoru, 1 rozdrcený stroužek česneku a z lehka opečeme. Nyní přidáme kuře, asi 2 minuty opečeme ze všech stran, přidáme nakrájenou zeleninu a houby, 3 lžíce sojové omáčky a podusíme. Jakmile je zelenina měkká, můžeme servírovat.