Recepty, vaření a online kuchařka

  • HomeRecepty, vaření a online kuchařka
  • ReceptyRecepty
  • VařeníVaření
  • Home
  • Kapr
  • Kapr po francouzsku

Kapr recepty

Kapr po francouzsku

Podrobnosti
Vytvořeno: 10. květen 2013
Zobrazení: 1570
  • Kapr
  • Francouzská kuchyně
  • Rybí recepty
  • 800 g kapra
  • 2 lžíce másla
  • 2 vařená vejce
  • citrón
  • zelená petržel
  • sůl
  • olej


Kapra osolíme, střed porcí z hřbetní strany nařízneme a vložíme kolečka citrónu. Porce opečeme na rozpáleném oleji. Na míse rybu ochutíme rozpuštěným máslem, posypeme nakrájenými vejci a petrželí. Podle chuti mírně opepříme. Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.

Kategorie receptů

  • PalačinkyPalačinky recept
  • LuštěninyLuštěniny recept
  • Zapečený květákZapečený květák recept
  • Květákové placičkyKvětákové placičky recept
  • Vegetariánské receptyVegetariánské recepty
  • Vaječné receptyVaječné recepty
  • Květákové receptyKvěták recepty
  • Houbové receptyHouby recepty
  • Hlíva ústřičná receptyHlíva ústřičná recepty
  • Zapečené bramboryZapečené brambory
  • Omáčky k masuOmáčky k masu
  • Rybí receptyRybí recepty
  • UzeníUzení

Mezinárodní kuchyně

  • Francouzská kuchyně
  • Italská kuchyně
  • Španělská kuchyně
  • Čínská kuchyně
  • Maďarská kuchyně

Rybí recepty

  • Rybí recepty
  • Rybí polévky
  • Kapr
  • Štika
  • Pstruh
  • Lín
  • Sumec
  • Úhoř
  • Candát
  • Okoun
  • Tolstolobik
  • Cejn
  • Jelec
  • Maréna
  • Grundle
  • Parma
  • Bolen
  • Ouklej
  • Ježdík
  • Plotice
  • Mník
  • Hlavatka
  • Amur
  • Perlín