Recepty, vaření a online kuchařka

  • HomeRecepty, vaření a online kuchařka
  • ReceptyRecepty
  • VařeníVaření
  • Home
  • Kapr
  • Halászlé z kapra

Kapr recepty

Halászlé z kapra

Podrobnosti
Vytvořeno: 12. květen 2013
Zobrazení: 1540
  • Kapr
  • Rybí recepty
  • Maďarská kuchyně
  • 1,5 kg kapra
  • 120 g cibule
  • 20 g sladké papriky
  • 30 g soli
  • 2  feferonky

 

Kapra rozpůlíme, nařežeme na porce široké asi  4 cm. Do hrnce dáme na dno nakrájenou cibuli, položíme porce ryby, které posypeme sladkou paprikou a osolíme. Pak dáme další vrstvu cibule a opět posypeme paprikou, nádobu naplníme vodou, přidáme feferonky, a vaříme asi 3/4 hodiny. Vývar scedíme a podáváme s vařenými porcemi kapra.

Kategorie receptů

  • PalačinkyPalačinky recept
  • LuštěninyLuštěniny recept
  • Zapečený květákZapečený květák recept
  • Květákové placičkyKvětákové placičky recept
  • Vegetariánské receptyVegetariánské recepty
  • Vaječné receptyVaječné recepty
  • Květákové receptyKvěták recepty
  • Houbové receptyHouby recepty
  • Hlíva ústřičná receptyHlíva ústřičná recepty
  • Zapečené bramboryZapečené brambory
  • Omáčky k masuOmáčky k masu
  • Rybí receptyRybí recepty
  • UzeníUzení

Mezinárodní kuchyně

  • Francouzská kuchyně
  • Italská kuchyně
  • Španělská kuchyně
  • Čínská kuchyně
  • Maďarská kuchyně

Rybí recepty

  • Rybí recepty
  • Rybí polévky
  • Kapr
  • Štika
  • Pstruh
  • Lín
  • Sumec
  • Úhoř
  • Candát
  • Okoun
  • Tolstolobik
  • Cejn
  • Jelec
  • Maréna
  • Grundle
  • Parma
  • Bolen
  • Ouklej
  • Ježdík
  • Plotice
  • Mník
  • Hlavatka
  • Amur
  • Perlín