• 600 g kapra
  • 300 g baklažánu
  • lžíce citrónové šťávy
  • sůl
  • půl lžičky pepře
  • 100 g cibule
  • 100 g rajčat
  • 1 dcl oleje
  • 1 dcl vývaru
  • 1 dcl kokosového mléka
  • pomeranč
  • 50 g kompotového ananasu
  • 30 g strouhaného kokosu

 

Maso bez větších kostí a kůže pokrájíme na menší kousky, zakapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme v chladu asi 2 hodiny odležet. Cibuli, oloupané baklažány a rajčata bez měkkých vnitřků nadrobno pokrájíme a vše smícháme s rybou, urovnáme do olejem vytřeného pekáčku, obložíme kolečky pomeranče, kousky ananasu, zasypeme strouhaným kokosem, zalijeme vývarem, kokosovým mlékem a upečeme.