- 600 g kapra
- 300 g baklažánu
- lžíce citrónové šťávy
- sůl
- půl lžičky pepře
- 100 g cibule
- 100 g rajčat
- 1 dcl oleje
- 1 dcl vývaru
- 1 dcl kokosového mléka
- pomeranč
- 50 g kompotového ananasu
- 30 g strouhaného kokosu
Maso bez větších kostí a kůže pokrájíme na menší kousky, zakapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme v chladu asi 2 hodiny odležet. Cibuli, oloupané baklažány a rajčata bez měkkých vnitřků nadrobno pokrájíme a vše smícháme s rybou, urovnáme do olejem vytřeného pekáčku, obložíme kolečky pomeranče, kousky ananasu, zasypeme strouhaným kokosem, zalijeme vývarem, kokosovým mlékem a upečeme.