Recepty, vaření a online kuchařka

  • HomeRecepty, vaření a online kuchařka
  • ReceptyRecepty
  • VařeníVaření
  • Home
  • Lín
  • Lín v alobalu po italsku (dietní)

Lín recepty

Lín v alobalu po italsku (dietní)

Podrobnosti
Vytvořeno: 18. květen 2013
Zobrazení: 1611
  • Lín
  • Rybí recepty
  • Italská kuchyně
  • 300 g lína
  • rajče
  • 20 g eidamu
  • 20 g másla
  • zelená petržel
  • sůl

 

Lína osolíme, vložíme do máslem vymazaného alobalu, pokryjeme na kolečka nakrájenými rajčaty a posypeme strouhaným sýrem. Pečeme zvolna 20 minut. Měkkou rybu obložíme zelenou petrželí, podáváme s brambory.

Kategorie receptů

  • PalačinkyPalačinky recept
  • LuštěninyLuštěniny recept
  • Zapečený květákZapečený květák recept
  • Květákové placičkyKvětákové placičky recept
  • Vegetariánské receptyVegetariánské recepty
  • Vaječné receptyVaječné recepty
  • Květákové receptyKvěták recepty
  • Houbové receptyHouby recepty
  • Hlíva ústřičná receptyHlíva ústřičná recepty
  • Zapečené bramboryZapečené brambory
  • Omáčky k masuOmáčky k masu
  • Rybí receptyRybí recepty
  • UzeníUzení

Mezinárodní kuchyně

  • Francouzská kuchyně
  • Italská kuchyně
  • Španělská kuchyně
  • Čínská kuchyně
  • Maďarská kuchyně

Rybí recepty

  • Rybí recepty
  • Rybí polévky
  • Kapr
  • Štika
  • Pstruh
  • Lín
  • Sumec
  • Úhoř
  • Candát
  • Okoun
  • Tolstolobik
  • Cejn
  • Jelec
  • Maréna
  • Grundle
  • Parma
  • Bolen
  • Ouklej
  • Ježdík
  • Plotice
  • Mník
  • Hlavatka
  • Amur
  • Perlín