• čínské nudle
  • hovězí maso
  • šitaké (houževnatec jedlý)
  • bambusové výhonky
  • mrkev
  • zelená paprika
  • česnek
  • sůl
  • pepř
  • sůl
  • wej-su (glutaman)

Hovězí maso nakrájíme na velmi tenké plátky napříč vlákny. Na stejné plátky si připravíme houbu šitaké, bambusové výhonky (můžeme nahradit kedlubnou), mírně povařenou mrkev a zelenou papriku.

Nyní uvaříme čínské nudle. Nudle stačí krátce povařit, než jsou měkké. Poté je scedíme a odložíme stranou.

Nyní rozpálíme olej na pánvy wok a nejdříve přidáme nakrájený česnek (asi 5 stroužků). Poté vložíme maso, krátce osmahneme a přidáme zeleninu. Jakmile máme osmaženou i zeleninu, přidáme půl lžičky cukru, lžičku pepře, sůl, 2 - 3 lžíce sojové omáčky a lžíci glutamanu. Krátce povaříme, přidáme čínské nudle, zamícháme a ještě chvíli děláme.