- čínské nudle
- hovězí maso
- šitaké (houževnatec jedlý)
- bambusové výhonky
- mrkev
- zelená paprika
- česnek
- sůl
- pepř
- sůl
- wej-su (glutaman)
Hovězí maso nakrájíme na velmi tenké plátky napříč vlákny. Na stejné plátky si připravíme houbu šitaké, bambusové výhonky (můžeme nahradit kedlubnou), mírně povařenou mrkev a zelenou papriku.
Nyní uvaříme čínské nudle. Nudle stačí krátce povařit, než jsou měkké. Poté je scedíme a odložíme stranou.
Nyní rozpálíme olej na pánvy wok a nejdříve přidáme nakrájený česnek (asi 5 stroužků). Poté vložíme maso, krátce osmahneme a přidáme zeleninu. Jakmile máme osmaženou i zeleninu, přidáme půl lžičky cukru, lžičku pepře, sůl, 2 - 3 lžíce sojové omáčky a lžíci glutamanu. Krátce povaříme, přidáme čínské nudle, zamícháme a ještě chvíli děláme.