- 40 dkg vařených nudlí
- 1 lžíce oleje
- 10 dkg hlávkového zelí
- 2 šálky vývaru
- 10 dkg konzervovaného bambusu
- 20 dkg šunky
- 20 dkg vařeného slepičího masa
- 5 dkg máčených černých hub (jidášovo ucho)
- 2 lžíce vína šao-sing
- sůl
- bílý pepř
- půl lžičky wei-su
- 1 lžička máčeného škrobu
- petrželka na ozdobu
Uvařené nudle propláchneme studenou vodou a necháme odkapat. Poté nudle vezmeme a opečeme je v pánvi po obou stranách do červena. Následně je dáme do mísy. Nyní si vezmeme vymaštěnou horkou pánev a vložíme na ni nakrájené hlávkové zelí, promícháme a zalijeme vývarem a uvedeme do varu. Nyní přidáme plátky bambusu, plátky vařeného slepičího masa, šunky a větší kousky namočeného jidášova ucha. Za stálého míchání ochutíme vínem, solí, wei-su, bílým pepřem, zahustíme máčeným škrobem a krátce podusíme. Hotovou směsí přelijeme nudle a ozdobíme nasekanou petrželkou.