• 40 dkg vařených nudlí
  • 1 lžíce oleje
  • 10 dkg hlávkového zelí
  • 2 šálky vývaru
  • 10 dkg konzervovaného bambusu
  • 20 dkg šunky
  • 20 dkg vařeného slepičího masa
  • 5 dkg máčených černých hub (jidášovo ucho)
  • 2 lžíce vína šao-sing
  • sůl
  • bílý pepř
  • půl lžičky wei-su
  • 1 lžička máčeného škrobu
  • petrželka na ozdobu

Uvařené nudle propláchneme studenou vodou a necháme odkapat. Poté nudle vezmeme a opečeme je v pánvi po obou stranách do červena. Následně je dáme do mísy. Nyní si vezmeme vymaštěnou horkou pánev a vložíme na ni nakrájené hlávkové zelí, promícháme a zalijeme vývarem a uvedeme do varu. Nyní přidáme plátky bambusu, plátky vařeného slepičího masa, šunky a větší kousky namočeného jidášova ucha. Za stálého míchání ochutíme vínem, solí, wei-su, bílým pepřem, zahustíme máčeným škrobem a krátce podusíme. Hotovou směsí přelijeme nudle a ozdobíme nasekanou petrželkou.